USB LED лента BACKLIGHT

Използвайте LED лентата, за да пуснете или създадете празнични светлини на вашия монитор или екран. Хардуерът анализира какво в момента има на екрана, било то филм, игра или нещо друго, изпраща тази информация на устройството, което от своя страна променя светлината на повърхността зад екрана в различни цветове, използвайки RGB-светодиодите, налични в устройството.

Дължина на лентата: 3м

129,00лв. 79,00лв.

Поръчвате днес, получавате в четвъртък, 23.9.!
Количество:
НАЙ-ПРОДАВАН ПРОДУКТ
1x 79,00лв./бр 2x 79,00лв./бр 3x 79,00лв./бр

100% безопасно пазаруване

100% гарантирано удоволствие

ЕКСПРЕСНА Доставка

Възможност за плащане с наложен платеж

 • Автоматично оборудвана с универсално гнездо за преобразуване.
 • Подходяща за екран и компютър, изберете подходящата дължина според размера на дисплея.
 • Как работи: Поставете светлинната лента, свържете захранването и задайте основните настройки в компютъра или екран. Тя автоматично разпознава и улавя промените в цвета на екрана, за да работи.

 • Предпазва очите и привлича вниманието: Адаптивното фоново осветление на околното пространство, без ярки проблясъци – това е невероятна технология. При такова адаптивно осветление очите не се изморяват толкова бързо, когато гледат в тъмното, ефектът на цветовете се засилва, зоната за гледане на изображенията се разширява и т.н.
 • Най-доброто надграждане за вашето перфектно екран изживяване: Използвайте LED лентата, за да пуснете или създадете празнични светлини на вашия монитор или екран. Каквито и да са вашите нужди, този екран комплект ще отговори на тях! LED лентата с подсветка е перфектна за декорация на дома, осветление на екран, създаване на различна атмосфера за компютър, десктоп, лаптоп, таблет, подарък за празник, коледна украса, светлина за настроение и светлина за парти.
 • Цветен баланс: С комплекта LED лента, цветовият баланс се определя за всяка LED лента поотделно. Общият стандартен цвят е приложим за всички области.
 • Регулируема LED лента: Комплектът за LED осветление притежава индивидуална регулируема зона на всяка лента. Когато гледате екран или видео, подсветката може да се промени и да ви изненада.
 • Улавя светлина от видео: Комплектът за LED осветление може да променя светлините си според видеото или игрите (GDI, DirectX 10/11), които използвате и прави екран ви пълен с цветове.
 • Широко приложение: Това осветление добавя ефекти на подсветката към компютър или лаптоп според видеосъдържанието на екрана. Комплектът динамично настройва елементи като цвят и яркост, за да ви потопи във върховно мултимедийно изживяване.

Хардуерът анализира какво в момента има на екрана, било то филм, игра илинещо друго, изпраща тази информация на устройството, което от своя страна променя светлината на повърхността зад екрана в различни цветове, използвайки RGB-светодиодите, налични в устройството. Подходящ за всички екран и компютри, независимо дали компютърът е IOS или Windows

КЪДЕ ДА ГО ИЗПОЛЗВАТЕ:

Нашите Led светлини могат да бъдат поставени на места, където традиционните крушки няма да се поберат. Както под бюра, монитори, легла, така и зад екран. 16 милиона цветови комбинации и 50 000-часов живот правят възможностите безкрайни. Единственото ограничение е вашето въображение. За по-добри резултати се препоръчва да го инсталирате по начин, по който се вижда само отражението, а не действителната светлина.

ЛЕСЕН МОНТАЖ:

Всяка стъпка е много лесна, просто залепете върху гладката повърхност на лентата лампите и свържете според инструкциите. Нашите LED ленти имат по-здрави 3М лепила в сравнение с други марки LED ленти. Те се прикрепват добре към екран, компютър, шкафове и стени.

МЕТОД ЗА МОНТАЖ:

  1. Моля, прочетете инструкциите, преди да монтирате лентата, можете също да създадете свой собствен метод на инсталация според вашите собствени предпочитания.
  2. Уверете се, че гърба на вашия екран няма прах преди инсталирането, за да не падне.
 1. Не забравяйте да свържете всички готови неща и да тествате дали свети, след това отлепете лентата и инсталирайте на вашия екран или някъде, където искате.

 • 1 x LED лента BACKLIGHT
 • 1 x кутия
 • 1 * USB кабел
 • 1 x захранващ адаптер
 • 1 x ръководство за употреба

Доставката се извършва чрез куриерска фирма Еконт.Преди доставката ще ви известят със SMS съобщение или телефонно обаждане. Ако в договореното време за доставка не сте на посочения адрес, можете (след предварителна уговорка) да вземете пакета си от едно от следните места: https://www.econt.com/find-office. Можете да платите в брой или с банкова карта.

Отзиви: 3
Калин Любенов
13.09.2021
Отличен вариант за голяма стая, с 8 метров ъгъл на видимост, безкомпромисен в цветовете. Докато седите на дивана яркото изображение полита към вас и картината става по-тъмна, а очите ви не се изморяват. През деня цветовете също са супер
Кирил Христов
27.08.2021
Много е добре, трансформаторът е доста голям. И няма бъркотия с проводниците. Резултатът е добър. Приложението за Android не ви позволява да заснемате изображения на приложенията като YouTube или Netflix, но с останалите работи.
Радослав Василев
26.08.2021
Ако всичко е правилно конфигурирано, тогава всичко работи
Отзиви