Строителен комплект с писта за топчета CUBESLIDER

CUBESLIDER е класическа играчка, която е перфектна за употреба в преподавателската дейност в областта на STEM (Science, Technology, Engineering, Mathematics)!

Пакетът включва:

165 части (произволни цветове)
1 х зелена подложка (16 х 16 см)
4 х топки

Съвет: за по-голяма конструкция препоръчваме да закупите 4 пакета.

149,00лв. 51,00лв.

Поръчвате днес, получавате в четвъртък, 23.9.!
Количество:
НАЙ-ПРОДАВАН ПРОДУКТ
1x 51,00лв./бр 2x 51,00лв./бр 3x 51,00лв./бр

100% безопасно пазаруване

100% гарантирано удоволствие

ЕКСПРЕСНА Доставка

Възможност за плащане с наложен платеж

ИГРА, КОЯТО СТИМУЛИРА РАЗВИТИЕТО НА МОЗЪКА И В СЪЩОТО ВРЕМЕ ОСИГУРЯВА БЕЗКРАЙНО ЗАБАВЛЕНИЕ!

CUBESLIDER е класическа играчка, която е перфектна за употреба в преподавателската дейност в областта на STEM (Science, Technology, Engineering, Mathematics)! Тя съчетава удоволствието от стимулирането на въображението чрез строителна игра, като същевременно засилва когнитивните и двигателните умения!
Оставете въображението на детето да се развихри, докато то строи. То може не само да избира (с) какво ще играе, но и как да играе и кои инструменти да използва по време на играта си. Подарете на децата усещане за знание и умения и чувство на контрол над тяхното въображение и изобретателност.

ХАРАКТЕРИСТИКИ НА СТРОИТЕЛНИЯ КОМПЛЕКТ:

 • Обучава в различни STEM концепции като:
  • Извита пързалка – Като влакче в увеселителен парк, колкото по-стръмен е наклонът, толкова по-бърза е скоростта на топчето!
  • Вихър – Докато топчето се върти, преди да попадне във фунията, попитайте детето си на какво прилича: на торнадо, водовъртеж или центрофуга!
  • Умни ъгли – Когато топчето завие по ъгъла, защо не пада? Същото се отнася и до състезателните коли, които не излитат от завоите на пистите!
  • Чувство за собственост – Те са създателят на своята ИМПЕРИЯ! Нищо не може да се сравни с това чувство за постижение, след като са изградили от отделни блокчета завършени творения.
  • Играчка, която стимулира развитието, като не само учи детето Ви на разпознаване на формите, но и също така развира въображението му.
  • Конструирането също помага за изграждането на координацията око-ръка и положителни социални умения!
  • Над 165 блокчета с безкрайни възможности и часове качествено забавление!
  • Формира здрави семейните връзки – Смейте се, конструирайте и създавайте незабравими моменти, докато работите по проекти заедно с децата си. Изградете страхотна връзка и се сближете с тях!
  • Безопасно за деца + Екологични материали – Играчката гарантира качество и безкрайно забавление! Изработена от ABS пластмаса, която може да се рециклира, за по-устойчиво бъдеще.

Доставката се извършва чрез куриерска фирма Еконт.Преди доставката ще ви известят със SMS съобщение или телефонно обаждане. Ако в договореното време за доставка не сте на посочения адрес, можете (след предварителна уговорка) да вземете пакета си от едно от следните места: https://www.econt.com/find-office. Можете да платите в брой или с банкова карта.

Отзиви: 3
Катя
07.09.2021
Винаги търся неща за дъщеря си. Има 3 начина за построяване (2 по-малки или един голям). Имаше нужда от помощ при сглобяването, но след това можеше да играе самостоятелно. Инструкциите бяха лесни за изпълнение. Хубаво е, че съвпада с нейния Lego конструктор, който вече имаме. Ще се радва на играчката дълго време.
Ани Стоянова
04.09.2021
Това е наистина страхотна играчка, която осигури часове удоволствие за моите синове на 11 и 6 години. Блокчетата се закрепят много добре, здрави са и стоят добре дори на килим.
Йордан
14.09.2021
Тази STEM играчка е чудесна за двете ми момичета. Те са на 2,5 и на почти 4 години. Играчката им осигурява дълги часове време за игра и стимулиране на мозъка.
Отзиви