Пърдяща гумена играчка FARTBAG

Просто я стиснете, за да изкарате въздуха навън, и ще създадете реалистичен звук на пърдене! Смешните пръдни са на една ръка разстояние.

58,00лв. 38,00лв.

Поръчвате днес, получавате в четвъртък, 23.9.!
Количество:
НАЙ-ПРОДАВАН ПРОДУКТ
1x 38,00лв./бр 2x 38,00лв./бр 3x 38,00лв./бр

100% безопасно пазаруване

100% гарантирано удоволствие

ЕКСПРЕСНА Доставка

Възможност за плащане с наложен платеж

Обичате ли да правите фалшиви пърдящи звуци, за да смущавате другите? Тогава тази изящна малка джаджа FARTBAG е точно за Вас! Просто я стиснете, за да изкарате въздуха навън, и ще създадете реалистичен звук на пърдене! Смешните пръдни са на една ръка разстояние.

ПРЕДСТАВЯНЕ НА ПРОДУКТА:

Това е играчка, изработена от висококачествени материали. Продуктът е с високо качество и ниска цена, и е популярен. Поставете свободната страна върху дланта си, след това стиснете силно и ще чуете пърденето.

  • САМО ТРЯБВА ДА СТИСНЕТЕ: Поставете свободната страна върху дланта на ръката си, направете така, че отворът да е позициониран около 2-3 см зад края на палеца и след това стиснете силно играчката за пърдене. Също можете да правите различни звуци, като регулирате позицията и скоростта на стискане.

ХАРАКТЕРИСТИКИ:

  • Тази малка джаджа издава най-реалистичните звуци на пърдене без батерии, Bluetooth или бурито.
  • Лесна за захващане, джобен размер машинка за пърдящи звуци.
  • Просто я стиснете, след което се забавлявайте на безценните реакции.
  • Страхотно за майтапчийски видеоклипове, асансьори, класни стаи и други.
  • Забавен подарък за цялото семейство за рождени дни, първи април, св. Валентин, Коледа, Хелоуин и други партита.


Доставката се извършва чрез куриерска фирма Еконт.Преди доставката ще ви известят със SMS съобщение или телефонно обаждане. Ако в договореното време за доставка не сте на посочения адрес, можете (след предварителна уговорка) да вземете пакета си от едно от следните места: https://www.econt.com/find-office. Можете да платите в брой или с банкова карта.

Отзиви: 3
Чавдар
25.08.2021
Това, че сте пораснали, не означава, че наистина сте пораснали!
Явор
20.08.2021
Купих я за правене на майтапи, след като гледах няколко видеоклипа в YouTube ;) Все още не съм правили мои клипове, но успях да заблудя някои хора, че е истина. Използвах я и по време на работа, докато правехме сутринно раздвижване и привлякох всякакви погледи... Струва си парите и много ще се смеете
Криси Б.
23.07.2021
Забавлявах се прекалено много с джаджата! Много много смях!
Отзиви