Органайзер за мивка SINKITOP

Практичен органайзер, с който можете бързо и ефективно да подредите пространството на кухненския плот! Разполага с просторна кошница за съхранение на прибори и двоен държач за изцеждане и сушене на кухненски кърпи.

Цветът е случаен (тъмно сив или тюркоазен)

62,00лв. 42,00лв.

Поръчвате днес, получавате в четвъртък, 23.9.!
Количество:
НАЙ-ПРОДАВАН ПРОДУКТ
1x 42,00лв./бр 2x 42,00лв./бр 3x 42,00лв./бр

100% безопасно пазаруване

100% гарантирано удоволствие

ЕКСПРЕСНА Доставка

Възможност за плащане с наложен платеж

Перфектен прибор за подреждане и организиране на кухнята!
SINKITOP е разтегателна кошница за мивка, с която можете да организирате и освободите място на кухненския плот по много лесен начин.

Място за всички аксесоари за почистване
SINKITOP разполага с просторна кошница за съхранение на всички необходими прибори по време на миене – гъби, четки, кърпи, препарати, сапуни и др.

Без повече влажни гъби с мирис на мухъл
Влажните гъби и кърпи са идеално място за размножаване на бактерии, така че изцеждането и изсушаването им е от ключова важност за предотвратяването на растежа на бактерии, плесен и миризма на мухъл. SINKITOP осигурява ефективно изцеждане и изсушаване на кърпите, а отворите на кошницата осигуряват бързо оттичане и предотвратяват задържането на вода.

За хигиена и организация на приборите
Вече няма да се налага да изсушавате гъбите и кърпите до мивката или да ги оставяте в нея, където се мокрят отново при пускане на водата. Освен това всички гъби и кърпи, поставени на едно място, ще изглеждат много по-организирани.

За мивки от всякакви размери
SINKITOP е с разтегателен дизайн, който гарантира, че кошницата-органайзер идеално пасва на размера на мивката Ви. Кошницата е с размери от 36 см до 50 см (разпъната).

 

Лесен монтаж и употреба
Инсталирането на органайзера е съвсем просто, тъй като не се нуждаете от инструменти или лепило. Просто сглобете SINKITOP и го поставете на ръба на мивката. Бързият монтаж също така позволява лесно почистване и поддръжка на органайзера.

 

Цвят: тъмно сив
Размери: дължина: от 36 до 50 см / ширина: 8,5 см / височина 28 см
Материал: пластмаса (PP)

Опаковката съдържа:
1х Органайзер за мивка SINKITOP

Доставката се извършва чрез куриерска фирма Еконт.Преди доставката ще ви известят със SMS съобщение или телефонно обаждане. Ако в договореното време за доставка не сте на посочения адрес, можете (след предварителна уговорка) да вземете пакета си от едно от следните места: https://www.econt.com/find-office. Можете да платите в брой или с банкова карта.

Изтеглете инструкции за този продукт (.pdf)
Отзиви: 3
Юлия
01.09.2021
Най-накрая нещо, което да ни помогне да се отървем от миризмата на гъбата... откакто купих SINKITOP, гъбите ми издържат поне 4 пъти повече време и без лош мирис!! Препоръчвам!
Милан
10.09.2021
Страхотен продукт за организиране на малка мивка... така мръсните съдове стоят надалеч от чистите гъби, но все пак всичко е на една ръка разстояние. Препоръчвам 100%!!!
Валерия
28.08.2021
Перфектен за всяка мивка, тъй като се удължава до необходимия размер, страхотен е!!!
Отзиви