Многофункционален уред за изправяне на коса и брада за мъже STYLER MEN

Уредът първата в историята мъжка загряваща четка за изправяне, с меко покритие предназначена изключително за изглаждане на брада без усилие.

79,00лв. 29,00лв.

Поръчвате днес, получавате в четвъртък, 23.9.!
Количество:
НАЙ-ПРОДАВАН ПРОДУКТ
1x 29,00лв./бр 2x 29,00лв./бр 3x 29,00лв./бр

100% безопасно пазаруване

100% гарантирано удоволствие

ЕКСПРЕСНА Доставка

Възможност за плащане с наложен платеж

Уредът първата в историята мъжка загряваща четка за изправяне, с меко покритие предназначена изключително за изглаждане на брада без усилие. Неоформените бради могат да бъдат разочароващи и непривлекателни за жените. Разкрасете се и увеличете увереността си с изчистен външен вид с помощта на този уникален уред!

КЛАСИЧЕСКИ УРЕД ЗА ИЗПРАВЯНЕ НА КОСА И БРАДА

 • Класическият уред за изправяне на коса е лесен за използване и позволява да завършите прическата си и да изправите брадата и косата си.

ИНОВАТИВЕН УРЕД ЗА ИЗПРАВЯНЕ НА КОСА

 • Отрицателно йонизиращо действие: Уредът за изправяне на брада хидратира и изглажда косъма, предотвратява увреждането от топлина и осигурява здрав и загладен вид. Специалната приставка предпазва лицето и скалпа от изгаряне. Отрицателните йони гарантират равномерно разпределение на топлината и предотвратяват увреждането на косата.

 

Ежедневната употреба на гел или вакса за коса могат да доведат до сериозен косопад

 • Уредът за изправяне е подходящ за повечето коси и бради и ефектът от неговата употреба няма да повлияе върху качеството на косъма ви.

 • Уред за изправяне на брада: Комбинацията от нагревателна плоча и зъбци на гребена, предназначени предимно за обем, изглаждат стърчащите косми, изправят къдравата коса и правят космите на лицето меки и гладки.
 • Спестява време: Уредът за изправяне на брада се нагрява за 15 секунди.

 • Лесен за използване: Неплъзгащ се с топлоизолация, удобен за държане. Приставката на уреда за изправяне на брадата играе ролята на защитна преграда върху нагревателната плоча, предотвратявайки прекомерното изгаряне на косата.
 • Спомага за кръвообращението: Отрицателното йонно керамично покритие на уреда насърчава кръвообращението на скалпа, възстановява жизнеността на кожата, намалява пърхота и поддържа косата здрава и еластична.

 • Лек дизайн: Компактен размер, подходящ за сресване на брадата и оформяне на стилни прически по време на пътуване.

КАК СЕ ИЗПОЛЗВА

 • Уверете се, че косата и брадата ви са напълно сухи преди да започнете да го използвате.
 • Просто включете в контакта и пуснете луксозния уред за изправяне на брада.
 • Изчакайте три минути, за да достигне до оптималната температура от 120 С.
 • Срешете брадата, преминавайки от корените до краищата, докато постигнете желаната гладкост. Многократните преминавания през едни и същи кичури няма да увредят косата.
 • Когато приключите, изключете уреда от контакта и го изчакайте да изстине, преди да го изчистите.

ХАРАКТЕРИСТИКИ

 • Размер: 26,5 см х 5,5 см х 8,1 см
 • Оптимална температура: 120 градуса

Доставката се извършва чрез куриерска фирма Еконт.Преди доставката ще ви известят със SMS съобщение или телефонно обаждане. Ако в договореното време за доставка не сте на посочения адрес, можете (след предварителна уговорка) да вземете пакета си от едно от следните места: https://www.econt.com/find-office. Можете да платите в брой или с банкова карта.

Отзиви: 3
Богдан Тодоров
07.09.2021
Най-накрая знам защо жените инвестират толкова пари в продукти за коса... Спестява невероятно много време! Радвам се на ефективността му, тъй като нямам време да прекарвам цяла сутрин в банята. След като се колебаех, поех риска и купих този уред за изправяне на коса… и това беше най-доброто решение, което съм вземал някога!
Калин Виденов
29.08.2021
Продуктът е лесен за използване, но отнема време, докато се свикне да се работи с него. Около 8 минути ми бяха необходими в началото.
Георги
24.08.2021
Загрява бързо и косъма се изправя бързо и безпроблемно. Работи чудесно, особено с добро масло за брада.
Отзиви