Мини дрон EYEINSKY

Насладете се на този мини дрон, където и да се намирате. Просто го свържете с телефона си и направете страхотни снимки и клипове на местата, които посещавате.

179,00лв. 109,00лв.

Поръчвате днес, получавате в четвъртък, 23.9.!
Количество:
НАЙ-ПРОДАВАН ПРОДУКТ
1x 109,00лв./бр 2x 109,00лв./бр 3x 109,00лв./бр

100% безопасно пазаруване

100% гарантирано удоволствие

ЕКСПРЕСНА Доставка

Възможност за плащане с наложен платеж

Насладете се на този мини дрон, където и да се намирате. Просто го свържете с телефона си и направете страхотни снимки и клипове на местата, които посещавате. Благодарение на преносимия калъф, няма да бъде нужно да се притеснявате от дъжд или намокряне, а висококачествените материали, от които е изработен калъфът, осигуряват 24-часова защита от удари.

Впечатлете приятелите си и всички около вас или преоткрийте труднодостъпни места, само и единствено гледайки в екрана на вашия телефон. Този мини дрон е снабден с презареждаща се акумулаторна батерия и бутон, който кара дрона да се върне на мястото си, само с едно натискане.

  • Правете невероятни снимки, където и да се намирате
  • Вградена презареждаща се акумулаторна батерия
  • Връщане с едно щракване
  • Водоустойчива калъф

БЕЛЕЖКА! Моля, изтеглете безплатно приложение на мобилния си телефон, преди да употреба: DH FPV

Доставката се извършва чрез куриерска фирма Еконт.Преди доставката ще ви известят със SMS съобщение или телефонно обаждане. Ако в договореното време за доставка не сте на посочения адрес, можете (след предварителна уговорка) да вземете пакета си от едно от следните места: https://www.econt.com/find-office. Можете да платите в брой или с банкова карта.

Изтеглете инструкции за този продукт (.pdf)
Отзиви: 3
Деница Х.
23.08.2021
Работи много добре. Чудесни снимки по време на пътуване.
Фифи К.
02.08.2021
Доста съм впечатлена от този мини дрон. Веднага щом започнете да правите снимки с него, които се запаметяват директно на телефона ви, ще разберете колко е яко.
Ники Н.
22.07.2021
Препоръчвам! Не очаквах това да е толкова добър! Ще си купя още един.
Отзиви