Лама с въртящо се дупе LIDY

LIDY може да изпее до 3 песни, които бързо отиват до ухото. С намигването и движенето на главата, цялото семейство и приятели ще танцуват – точно кой ще бъде победителят в танцовата битка; Просто натиснете бутон, за да започнете!

74,00лв. 54,00лв.

Поръчвате днес, получавате в четвъртък, 23.9.!
Количество:
НАЙ-ПРОДАВАН ПРОДУКТ
1x 54,00лв./бр 2x 54,00лв./бр 3x 54,00лв./бр

100% безопасно пазаруване

100% гарантирано удоволствие

ЕКСПРЕСНА Доставка

Възможност за плащане с наложен платеж

ДЕТАЙЛИ

Цялото ви семейство ще се влюби в танците на ламата LIDY.

LIDY има изпълнява три лесно запомнящи се песни, които ще си пеете постоянно. Нейните специални движения и танцувални стъпки и игривото въртене на главата ще донесат забавление за цялото семейство. Кой би спечелил танцувалната надпревара? Просто и лесно, само с натискането на един бутон!

Комплектът включва една лама LIDY, плюс ръководство с инструкции.

Батериите не са включени.

Подходящо за деца над 3-годишна възраст.

СПЕЦИФИКАЦИИ

  • Възраст: 3-10 години
  • Необходими батерии: 4 x AA (не са включени)
  • Инструкции за безопасност: Не се препоръчва за деца под 36 месеца

Доставката се извършва чрез куриерска фирма Еконт.Преди доставката ще ви известят със SMS съобщение или телефонно обаждане. Ако в договореното време за доставка не сте на посочения адрес, можете (след предварителна уговорка) да вземете пакета си от едно от следните места: https://www.econt.com/find-office. Можете да платите в брой или с банкова карта.

Отзиви: 3
Краси
16.09.2021
8 годишната ми дъщеря е влюбена в тази играчка и винаги започва да върти дупе, когато я пуснем. Има избор от 3 запомнящи се песни. Малкият на 1 година обича да гледа как ламата си клати главата и се върти. Красивите пастелни цветове правят играчката супер забавна и красива.
Стефани
15.08.2021
Всички в къщи - малки и големи се забавляваме с ламата. Песничките са доста позитивни и като ги чуем ни се иска на всички да станем на крака. Ламата е много пухкава!
Елиза
13.08.2021
Ламата LIDY е доста интересна и забавна. Децата я намират за много интересна и гледат с недоумение как си върти дупето. 3-те песнички са много приятни и оптимистични и е винаги интересно да гледаш как LIDY ли поклаща.
Отзиви