Детски строителен конструктор крепост FORTKID

Нека вашите деца станат архитекти на собствената си стая за игри.
Включва 51 пръчки и 36 топки.

99,00лв. 55,00лв.

Поръчвате днес, получавате в четвъртък, 23.9.!
Количество:
НАЙ-ПРОДАВАН ПРОДУКТ
1x 55,00лв./бр 2x 52,25лв./бр 3x 49,50лв./бр

100% безопасно пазаруване

100% гарантирано удоволствие

ЕКСПРЕСНА Доставка

Възможност за плащане с наложен платеж

Нека децата ви бъдат архитекти на своята детска стая

Комплектът включва 51 пръчки и 36 топки

Ако като дете сте искали да построите небостъргач, ракета или пирамида, сега можете! FORTKID е уникален комплект за конструиране, който дава на децата ви възможност да построят всичко от основи. Използвайки гъвкавите пръчки като греди и топките като свързващи елементи, можете да изградите всичко – сложна крепост, пещера, палатка за игра, ракета, къща, иглу, замък за принцеси, тунел и много други. Създайте зоната за игра наоколо и се забавлявате!

Конструирайте, играйте, разрушавайте и повтаряйте, FORTKID никога не губи способността си да заинтригува умовете на вашите деца. Време е да построите първата си крепост, да я покриете с одеяло и да я изследвате отвътре!

ХАРАКТЕРИСТИКИ:

  • Върхът в архитектурата – разгърнете креативността си и ще можете да построите най-сложните структури и обекти. Постройте пещера, палатка за игра, ракета, къща, иглу, замък за принцеси, тунел, вигвам, пиратски кораб и др. Просто добавете одеяло, за да си направите скривалище.
  • Провокирайте креативността и въображението – перфектна творческа игра за 2-3 или повече деца. Децата работят заедно, за да планират и решават проблеми и да конструират различни творчески структури.
  • Създайте свое собствено кралство – обявете стаята за своя! Постройте вашата величествена крепост от 87 части и изживейте дните си като истински крал!
  • Създайте нова представа за вашата детска стая – играта около сложните ви структури сега е по-завладяваща от всякога. FORTKID винаги е в центъра на играта!
  • Достатъчно, за да създадете още – в комплекта има 51 пръчки и 36 съединяващи топки.

Няма архитектурно постижение, което децата ви да не могат да пресъздадат. Детската игра никога няма да изглежда по същия начин с FORTKID.

Доставката се извършва чрез куриерска фирма Еконт.Преди доставката ще ви известят със SMS съобщение или телефонно обаждане. Ако в договореното време за доставка не сте на посочения адрес, можете (след предварителна уговорка) да вземете пакета си от едно от следните места: https://www.econt.com/find-office. Можете да платите в брой или с банкова карта.

Отзиви: 3
Бори В.
18.09.2021
Това е чудесно занимание за деца. Наистина им дава възможност да използват ума си, за да построят перфектната крепост.
Лора С.
01.09.2021
Малкият ми брат е на 7 години и все още е достатъчно малък, за да влиза и излиза с лекота! Много забавна игра!
Ники Х.
21.07.2021
Децата ми са възхитени! Дори ТИЙНЕЙДЖЪРИТЕ се включиха в играта!
Отзиви