Възглавница за игра и спален чувал PILLOSACK

51 рейтинги на клиентите
Много търсен!

От пухкава възглавница до приятел за гушкане по време на сън!

PILLOSACK е предназначен за деца на възраст от 2 до 8 години. Стандартен размер: Дължина 134 cм, ширина 50 cм.

95,00лв. 65,00лв.

Поръчвате днес, получавате в петък, 12.3.!
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ПРИ ПОРЪЧКА НА ПРОДУКТИ НА ОБЩА СТОЙНОСТ НАД 60,00лв.
Изчистване
Количество:
НАЙ-ПРОДАВАН ПРОДУКТ
1x 65,00лв./бр 2x 52,00лв./бр 3x 45,50лв./бр
Продукт 1
380845

Животно:
Акула
Куче
Еднорог
Продукт 2
380845

Животно:
Акула
Куче
Еднорог
Продукт 3
380845

Животно:
Акула
Куче
Еднорог
Понастоящем 10 човека разглеждат този продукт!

100% безопасно пазаруване

100% гарантирано удоволствие

ЕКСПРЕСНА Доставка

Възможност за плащане с наложен платеж

Щастливи деца, блажени сънища

 • Топлина, уют и спокойствие
 • Вземете го със себе си навсякъде
 • Перфектен за нощуване при приятели
 • Безопасно и лесно закопчаване с цип
 • Стимулира детското въображение
 • Подпомага независимостта на подрастващото дете
 • Прави времето за спане лесно за родителите
 • Избор от 3 очарователни карикатури на животни
 • Преобразува се от възглавница в спален чувал за секунди
 • Перфектна възглавница за игра, четене и дори учене
 • Подходящ за пране в пералня
 • Изработен от мек плюшен материал

От пухкава възглавница до приятел за гушкане по време на сън

Повечето деца отказват да лягат да спят. Светът е пълен с толкова чудеса, че те не искат да пропуснат нито един момент. Има игри за играене, приятели, с които да се лудува, и открития, които трябва да се направят. Но това затруднява родителите, които знаят, че сънят е от изключителна важност за растящото им дете.

Възможно ли е да превърнете времето за сън в нещо забавно, на което детето Ви ще се радва? PILLOSACK изглежда като сладка възглавница за игра, но е нещо много повече! Тази очарователна мека възглавница се разгъва и се преобразува в мек спален чувал, в който децата могат да се сгушат, докато се пренасят в страната на сънищата. Детето Ви ще обича да заспива само, с братя и сестри или по време на преспиване при приятели.

Всяко дете обича този PILLOSACK. Представете си колко изненадано ще бъде детето Ви, когато дръпнете краката и сладкото животинско лице се превърне в тяло в цял ръст и уютен спален чувал! Изберете между няколко образа на животно.

Възглавницата за игра с характер

Що се отнася до децата Ви, безопасността е най-важното съображение. PILLOSACK е плюшена възглавница, която се превръща в мек спален чувал, и не съдържа опасни части или сложни механизми. Възглавницата е 100% безопасна за деца от 2 до 4 и дори подпомага нарастващата им автономност. Просто разгънете възглавницата, пъхнете се вътре и я закопчейте с ципа, точно като спален чувал.

PILLOSACK е и забавен другар по време на игра. Изработена от плътна, висококачествена материя, възглавницата е идеална за сядане и почивка по време на четене, гледане на филми или игра с приятели. С характерен животински образ, тя може да стане и част от въображаемата игра на детето Ви. PILLOSACK също е ефективен помощник при писане на домашно – когато има забавна възглавница на или до която да се седне, тези задачи са много по-забавни!

Лесно закопчаване с цип

PILLOSACK се превръща от перфектна възглавница за игра в мек спален чувал за секунди. Просто дръпнете краката и – изненада! – Вашето дете има сигурно и удобно място за спане.

PILLOSACK също помага на детето Ви да преодолее страха от тъмното или кошмарите. Тъй като възглавницата е с чаровен животински образ, детето Ви ще се чувства сякаш има приятел, който може да вземе навсякъде. PILLOSACK е идеален за нощуване за първи път в дома на приятел. С възглавницата детето Ви ще се чувства в безопасност и е лесно преносима. Вземете я на къмпинг, когато сте на гости на баба и дядо или по време на почивка!


За деца на всички възрасти

Ще бъдете удивени от новооткритата любов на детето Ви към времето за сън! PILLOSACK е предназначен за деца на възраст от 2 до 8 години. Стандартен размер: Дължина 134 cм, ширина 50 cм.

Вашата покупка включва един PILLOSACK с образ на животно по Ваш избор:  Жълто куче, розов еднорог, сива акула.

Доставката се извършва чрез куриерска фирма Еконт.Преди доставката ще ви известят със SMS съобщение или телефонно обаждане. Ако в договореното време за доставка не сте на посочения адрес, можете (след предварителна уговорка) да вземете пакета си от едно от следните места: https://www.econt.com/find-office. Можете да платите в брой или с банкова карта.

Ако продукта не покрива вашите очаквания, можете в срок от 14 дни от получаването да го върнете по каквато и да е причина. Изпратете продукта непокътнат и в продажната опаковка на адреса на фирмата HS plus d.o.o. Приложете попълнен формуляр за рекламация/замяна и платената сума ще ви бъде върната или продуктът ще бъде заменен за по-подходящ на еднаква парична равностойност без доплащане. По този начин се грижим за непрестанно удовлетворяване на нашите постоянни клиенти.

Отзиви: 3
Деян С.
03.03.2021
Приятен стил и много меки материали. Все още е подходящ за лека употреба и внучката обича да го използва.
Елица M.
14.02.2021
Това е много креативен спален чувал. Не знам дали е подходящ за къмпинг, защото го използвам като детско одеяло. За моите цели е много добро, лесно се разпъва, меко и достатъчно дълго.
Димитър Л.
12.02.2021
Взех го за подарък за рождения ден на 3-годишния ми внук и той го хареса! Хубав и мек и му е лесно да се пъхне в него! Страхотен подарък за рожден ден!
Отзиви