Апликатор за перли и шаблони за фондан GEMPASTER

Направете привличащи вниманието и достойни за Instagram торти дори у дома, като създавате невероятни шарки от перлени мрежи!

99,00лв. 49,00лв.

Поръчвате днес, получавате в четвъртък, 23.9.!
Количество:
НАЙ-ПРОДАВАН ПРОДУКТ
1x 49,00лв./бр 2x 49,00лв./бр 3x 49,00лв./бр

100% безопасно пазаруване

100% гарантирано удоволствие

ЕКСПРЕСНА Доставка

Възможност за плащане с наложен платеж

ЛЕСНО СЪЗДАВАЙТЕ ПРОФЕСИОНАЛНО ИЗГЛЕЖДАЩИ ТОРТИ!


Направете атрактивни и достойни за Instagram торти у дома като направите впечатляваща мрежа с перли! GEMPASTER Ви позволява лесно и прецизно да поставяте ядливи перли върху тортата. Освен това можете да изберете да включите и комплект релефни шаблони за фондан, за да създадете на красиви шарки и уникални текстури върху фондана. Впечатлете приятелите и семейството си и се похвалете със сладкарските си умения!

ХАРАКТЕРИСТИКИ:

  • ЛЕСНО ПРИГОТВЯТЕ НЕВЕРОЯТНИ ТОРТИ – Комплектът е лесен и удобен за използване за да можете да създавате истински шедьоври за нула време! Може да се използва от всеки с лекота.
  • КРАСИВИ И УНИКАЛНИ МОДЕЛИСъздайте уникални, красиви шарки и текстури върху фондана. Също така работи върху бонбони, шоколад, бисквити и др.
  • ЛЕСНО И ПРЕЦИЗНО – Използвайте GEMPASTER за да добавите уникални ядливи перли към тортата си. Лесен за използване!
  • МОЖЕ ДА СЕ ИЗПОЛЗВА МНОГОКРАТНО И Е ИЗДЪРЖЛИВ – Изработен от дълготраен и издръжлив материал. Освен това е за многократна употреба, така че щади околната среда и ще Ви спести пари в дългосрочен план.
  • ШАБЛОНИ ЗА ФОНДАНПросто разточете фондана, притиснете релефния шаблон към него и го махнете, за да постигнете желания ефект.
  • АПЛИКАТОР ЗА ПЕРЛИЗаредете касетата с ядливи перли и затворете. Натиснете, за да поставите перлите върху тортата и започнете да украсявате.

ХАРАКТЕРИСТИКИ:

  • Размери: 30,6 см x 16 см

ОПАКОВКАТА СЪДЪРЖА:

  • 1 х Комплект от апликатор за перли и шаблони за фондан

Доставката се извършва чрез куриерска фирма Еконт.Преди доставката ще ви известят със SMS съобщение или телефонно обаждане. Ако в договореното време за доставка не сте на посочения адрес, можете (след предварителна уговорка) да вземете пакета си от едно от следните места: https://www.econt.com/find-office. Можете да платите в брой или с банкова карта.

Отзиви: 3
Дарена Борисова
02.09.2021
Комплектът е приятел на всеки сладкар... Използвах пинсети, но това е далеч по-добро.
Анна Г.
04.08.2021
Много лесен за употреба
Росица Вълчева
28.07.2021
Страхотен продукт
Отзиви